Nieuws

Op vrijdag 13 januari dekking Gijs-Ymte Fan 't Peelhiem x Maaike


 

Op vrijdag 27 januari 2017 hebben we een echo laten maken en daaruit bleek dat Dibbe drachtig is! Begin maart verwachten de geboorte!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Op zaterdag 31 december 2016 is Dibbe fan 't Peelhiem gedekt door Peer (roepnaam: Bram). De dekking is goed verlopen en als alles goed gaat verwachten we begin maart een nestje puppy's. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Op vrijdag 27 november hebben wij Hymke - Dibbe fan 't peelhiem moeten laten inslapen. Op zaterdag 21 november zagen we in de loop van de middag dat ze haar linker achterpootje niet meer gebruikte. We zijn maandag direct naar de dierenarts gegaan. Hier zijn röntgenfoto's gemaakt. Er bleek niks mis te zijn met de botten, dus kreeg ze een antibiotica kuur tegen een eventuele kneuzing/ontsteking. We weten niet wat er precies is gebeurd, maar we vermoeden dat Dibbe erop heeft gestaan. De antibiotica heeft niet geholpen en het werd steeds zwaarder voor Hymke om zichzelf voort te bewegen.We hebben toen de moeilijke beslissing moeten nemen om haar verder lijden te besparen. We hebben hier zeker verdriet van, maar denken wel de juiste beslissing genomen te hebben in het belang van Hymke. Rust zacht lief meisje, vergeten doen we je nooit ©

 


 

Op zaterdag 7 november is Dibbe bevallen van een mooi nestje puppy's, 2 reutjes en 7 teefjes. Waarvan 2 teefjes helaas dood zijn geboren. De andere 7 pups doen het zeer goed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ja ja, Dibbe is drachtig!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Dibbe-Cilke Fan 't Peelhiem x Abel Beau fan Dútser Lânsdouwe

Op woensdag 9 september is Dibbe gedekt. We hopen in het najaar weer een nestje puppy's te krijgen. Maar voor nu is het nog even afwachten tot na de echo.